Gibsonove nenavadne osvajalske metode

Foto: FameFlynet Mel Gibson Foto: FameFlynet Mel Gibson
Mel Gibson je v enem večeru osvajal tri ženske.
Oglej si celoten članek

Mel Gibson, ki je od leta 2010 samski, se je ta teden mudil v Miamiju, ki slovi po postavnih dekletih. "Lepote Floride" je pobližje spoznal v nekem nočnem klubu, kjer je užival v družbi treh lepih deklet.

Kot pravijo očividci, se je Mel najprej spoprijateljil z neko blondinko. Izmenjala sta si nekaj besed in tudi nekaj poljubov, nato pa je igralec svojo pozornost preusmeril na drugo damo, s katero se je nekaj časa vrtel po plesišču. A tudi pri njej ni ostal dolgo.

Tretja "žrtev" je sedela za mizo. "Šel je do nje in ji rekel: 'Tako prekleto lepa si.' Nato je iz žepa potegnil mobilnik in ji pokazal nekaj fotografij, med katerimi so bile tudi fotografije njegove bivše prijateljice Oksane Grigorieve,“ je Melove osvajalske metode opisal vir.

Če ste mislili, da si tega lahko domisli le opita oseba, ste se zmotili. Mel, ki je imel v preteklosti težave z alkoholom, med žurom menda ni spil niti kapljice alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.