Gigi Hadid napadel neznanec

Foto: Profimedia Gigi Hadid Foto: Profimedia Gigi Hadid Foto: Profimedia Gigi Hadid Foto: Profimedia Gigi Hadid Foto: Profimedias Gigi Hadid Foto: Profimedia Gigi Hadid Foto: Profimedia Gigi Hadid
Manekenka Gigi Hadid bi se sredi ulice skoraj stepla.
Oglej si celoten članek

Gigi Hadid se je s svojo sestro Bello po nastopu na milanskem tednu mode odpravljala proti svoji limuzini, ko jo je neznanec dvignil v zrak. Gigi se je branila z rokami in nogami in celo stekla za mladeničem, ki se je obnašal skrajno neprimerno. "Kdo si, dre**?" se je leptoica drla za njim in svojim varnostnikom naročila, naj ga najdejo.

Pozneje se je izkazalo, da se je Gigi lotil ukrajinski nepridiprav Vitalii Sediuk, ki s svojimi šalami ob živce spravlja zvezdnike. Med drugim je na rdeči preprogi poljubil Willa Smitha, ki bi mu takrat skoraj primazal klofuto.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:17 23. September 2016.

    Jokam... sem v depri.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.