Glasbene dive prihajajo v Križanke

Foto: Arhiv organizatorja Danijela Martinović Foto: Katja Kodba mediaspeed.net Helena Blagne Foto: Arhiv glasbenice, MySpace Tereza Kesovija
V Slovenijo vnovič prihaja Danijela Martinović, ki bo 2. junija ob 21. uri nastopila v romantičnem ambientu ljubljanskih Križank. Na odru se ji bosta pridružili tudi gostji, glasbeni divi Helena Blagne in Tereza Kesovija.
Oglej si celoten članek

Danijela, ki jo je slovensko občinstvo že dodobra spoznalo na njenih preteklih koncertih, je svojo glasbeno pot začela pri 14 letih. Pela je v različnih skupinah, leta 1996 pa poslušalce osvojila s prvim samostojnim albumom Zovem te ja. Dve leti pozneje je s pesmijo Neka mi svane zmagala na Dori in se zasidrala na glasbeno sceno.

Lani je svojim oboževalcem postregla z novim albumom Unikat, za katerega pravi, da je najpogumnejši v njeni karieri: "Je drugačen, a ima nek skupen zvok s prejšnjimi albumi. Besedila so pogumna, močna, delali in ustvarjali smo brezkompromisno, dokler vsak delček ni bil na svojem mestu."

Ali res stoodstotno, kot pravi Danijela, stoji za svojim zadnjim albumom, boste lahko v živo preverili v začetku junija, ko bo hrvaška diva v Križankah nastopila s primadono slovenske zabavne glasbe Heleno Blagne in Terezo Kesovijo, ki je prepoznavna po svoje nepozabnem glasu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.