Glasbeni producent, njegova partnerka in sinček tragično preminuli

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Umrlo je devet ljudi.
Oglej si celoten članek

Umrl je portoriški glasbeni producent José Angel Hernandez, bolj znan kot Flow La Movie. Dočakal je le 38 let. 

Njegovo zasebno letalo, ki je bilo na poti v Miami, je v bližini letališča Las Americas v Domninikanski republiki strmoglavilo. Na krovu je bilo skupaj devet ljudi - sedem potnikov, med katerimi sta bila tudi producentova partnerka, 31-letna Debbie Von Marie Jimenez Garcia, in 4-letni sinček Jayden, in dva člana posadke. Nesreče nihče ni preživel. 

Hernandez je delal s številnimi znanimi imeni, tudi z Nio Garcia. Eden od njegovih mnogih hitov je pesem Te bote.

Zakaj je letalo strmoglavilo, še ni znano. Kot poroča Daily Mail, so se težave pojavile takoj po vzletu, zato je pilot poskušal prisilno pristati. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.