Glasbenica, ki rada razburja, vodi z osmimi nominacijami

Foto: Profimedia lizzo Foto: Profimedia lizzo Foto: Profimedia lizzo Foto: Profimedia lizzo Foto: Profimedia lizzo Foto: Profimedia lizzo
Melissa Viviane Jefferson alias Lizzo je na vrhuncu slave!
Oglej si celoten članek

Raperka Lizzo (Truth Hurts) še sama ne more verjeti, da je bila nominirana za osem grammyjev. "To leto je neverjetno leto za glasbo, hvaležna sem, da sem lahko del tega,“ se je zahvalila na Twitterju.

Poleg Lizzo je zgodovino pisala še ena novinka, Billie Eilish. Obe sta bili namreč nominirani v kar štirih pomembnih kategorijah, med drugim tudi v kategoriji najboljši novinec, najboljši album in najboljša pesem.

31-letnica je sicer znana po svojih „barvitih“ nastopih. Njenih kostumov se tudi Beyonce ne bi branila, saj razkrivajo skorajda več kot prekrivajo. 

Foto: Profimedia lizzo

Pred nekaj meseci pa je Lizzo povzročila škandal, ko je dostavljavko hrane, Tiffany Wells, javno obtožila, da je pojedla njeno naročilo. Fotografijo ženske je objavila na Twitterju. Tiffany je povedala, da je pevka hrano naročila pod drugim imenom in da ni razkrila, v kateri hotelski sobi je. Ko ji na recepciji niso mogli pomagati, je večkrat poklicala številko, ki je bila posredovana ob naročilu, a se nihče ni oglasil. Wells, ki je morala po incidentu zamenjati službo, je poleg tega podarila, da morske hrane ne je.

Zaradi čustvenega stresa in vdora v zasebnost je 27-letnica proti pevki, ki se je po tvitu sicer opravičila, sprožila tožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:01 22. November 2019.

    Za kozlat🤮🤮

  • 10:37 22. November 2019.

    Šunknžemle se kregajo,bedno in še bolj beden članek od tele pisunke "ukan"??

  • 09:06 22. November 2019.

    bruh

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.