Glasbenica več let zlorabljena

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Anoushka Shankar, hči indijskega glasbenika Ravija Shankarja, je priznala, da je bila kot otrok spolno zlorabljena.
Oglej si celoten članek

V videospotu One Billion Rising, ki se zavzema za konec nasilja nad ženskami, je glasbenica Anoushka Shankar povedala, da jo je zlorabil „moški, ki sta mu njena starša zaupala.“ Razkrila je, da jo je moški otipaval in jo zlorabljal tudi verbalno.

V videospotu, ki je bil posnet na njenem domu v Londonu, 31-letna glasbenica poziva ljudi, naj podprejo kampanjo v spomin na 23-letno Indijko, ki je bila žrtev brutalnega skupinskega posilstva. "Ko sem bila otrok, me je spolno in čustveno več let zlorabljal moški, ki sta mu moja starša brezpogojno zaupala," je povedala.

Omenjeno kampanjo proti nasilju nad ženskami je pričela ameriška pisateljica in feministka Eve Ensler.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.