Glasbeno pisano Pivo in cvetje

Foto: Žurnal24 Eroika bo nocoj skupaj z Lango in Severino odprla letošnjo 44. prireditev Pivo i
Danes se v Laškem tudi uradno začenja letošnja tradicionalna prireditev Pivo in cvetje, ki poleg piva ponuja tudi obilo zabave.
Oglej si celoten članek

Ker pa na prireditev prihajajo tako mladi kot manj mladi, organizatorji poskrbijo za vse okuse in tako se bo tudi letos našlo za vsak okus nekaj. Osrednji prireditveni oder na Aškerčevem trgu je ponavadi rezerviran za "največja glasbena imena". Tam bodo nocoj prireditev uradno odprli skupina Langa, Eroika in Severina, jutri se bodo na istem odru zvrstili Juhubanda, Saša Lendero in Dražen Zečić, v soboto Globus band, Turbo Angels in Helena Blagne, v nedeljo pa bodo prireditev sklenile pihalne godbe iz Sežane, Domžal, Križevcev na Hrvaškem in Laškega z gostom Anžejem Dežanom.

Za mlade bodo na Trubarjevi aveniji danes nastopili Neisha, Gibonni, Vlado Kreslin in Mali bogovi, jutri Lepi Dasa in Magnifico, v soboto pa Lex Universalis in Šank Rock.

Poskrbljeno pa bo tudi za ljubitelje narodno-zabavne glasbe. Ti bodo na svoj račun prišli na Graščinskem dvorišču, kjer bo nocoj igral ansambel Lojzeta Slaka, jutri Alpski kvintet, v soboto pa ansambel Golte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.