Glavni junak premiere ni doživel

Foto: Žurnal24 Angelina Jolie in Louis Zamperin Foto: Žurnal24 Neuklonljiv Foto: Žurnal24 Neuklonljiv
Na filmska platna prihaja film Neuklonljiv – težko pričakovana epska drama o olimpijskem in vojnem heroju Louisu Zamperiniju.
Oglej si celoten članek

Osupljiva resnična zgodba prikazuje neverjetno življenje športnega prvaka, ki je med drugo svetovno vojno preživel tako letalsko nesrečo in 47 dni na splavu sredi morja kot tudi zajetje japonskih vojakov in ujetništvo v njihovem taborišču.

Film Neuklonljiv, ki predstavlja drugi režiserski podvig Angeline Jolie, naj bi imel dobre možnosti tudi v boju za oskarje. Žal pa njegove premiere ne bo dočakal nedavno preminuli Louis Zamperini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.