Gledalce so najbolj prepričali ...

Foto: Žurnal24 Johnny Depp in Sacha Baron Cohen Foto: Žurnal24 Jessica Alba in Ashton Kutcher1 Foto: Žurnal24 Johnny Depp Foto: Žurnal24 Keith Urban Foto: Žurnal24 Mariah Carey Foto: Žurnal24 Sandra Bullock Foto: Žurnal24 Sandra Bullock in George Lopez Foto: Žurnal24 Taylor Lautner Foto: Žurnal24 Taylor Swift Foto: Žurnal24 Jessica Alba in Ashton Kutcher
V Los Angelesu so podelili nagrade People's Choice Awards. Med igralci sta blestela Johnny Depp in Sandra Bullock, vampirji pa so znova dokazali svojo izredno priljubljenost.
Oglej si celoten članek

Znani so zmagovalci nagrad People's Choice Awards. Za razliko od oskarjev in zlatih globusov, kjer zmagovalce izbere akademija, te zmagovalce izbere izključno občinstvo.

Letos je na milijone oboževalcev preko spleta glasovalo za svoje favorite, glasovanje pa se je pričelo že lani oktobra. Zmagovalce so včeraj razglasili v Los Angelesu na slavnostni prireditvi, ki jo je vodila Queen Latifah, prenašala pa jo je televizijska postaja CBS.

Letos so gledalce in poslušalce najbolj očarali naslednji zmagovalci: najbolj priljubljen filmski igralec je Johnny Depp, igralka pa Sandra Bullock. Najljubši akcijski zvezdnik je Hugh Jackman, komik Jim Carrey, najljubša igralka, ki ji je uspel velik prodor med zvezde, je Miley Cyrus, igralec pa Taylor Lautner.

Med filmi prednjačijo vampirji, saj je Saga somrak slavila kar dvakrat – za najboljšo filmsko ekipo in najboljše nadaljevanje. Najljubši film je Somrak, neodvisni film Neslavne barabe, najljubša komedija Snubitev, družinski film pa V višave.

Med televizijskimi uspešnicami je slavila drama Zdravnikova vest (House), najboljši televizijski igralec je Hugh Laurie, igralka pa Katherine Heigl. Najljubši televizijski komik je Steve Carell, komičarka pa Alyson Hannigan.

Med moškimi glasbeniki je najljubši Keith Urban, med ženskimi Taylor Swift, Lady Gaga pa sta pripadli dve nagradi – za najljubšo pop zvezdnico in za velik prodor na glasbeno sceno. Eminem je naljubši hip-hop zvezdnik, Mariah Carey pa R&B pevka.

Ameriški idol je najbolj priljubljen med tekmovalnimi šovi, med pogovornimi šovi je najljubši šov Ellen DeGeneres, najljubši zvezdnik na spletu pa je igralec Ashton Kutcher.

Nagrade People's Choice Awards podeljujejo od leta 1975, zmagovalci pa so osebe, ki delajo v pop kulturi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.