Gledalci, ki zdržijo, dobijo 20 evrov

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
Tisti, ki si bo do konca ogledal film o mučenju živali, bo dobil 20 evrov.
Oglej si celoten članek

Kino Abaton v Hamburgu bo danes prikazal že večkrat nagrajeni film Earthlings, dokumentarec, ki prikazuje mučenje živali v prehrambeni, zabavljaški, zdravstveni in modni industriji.

V filmu bodo prikazali še nikoli videne prakse v različnih panogah, v katerih se odgovorni v imenu profita požvižgajo na pravice in dobrobit živali. Da bi v kino zvabili čim več ljudi, so se v Hamburgu domislili posebne akcije. Vstopnina stane 10 evrov, tisti, ki bodo dokumentarec pogledali do konca, pa bodo nazaj dobili 20 evrov, se pravi 10 evrov več, kot so plačali.

Snemanje dokumentarca se je začelo leta 1999, ko je avtor in pisec Shaun Morgan snemal spote za različne javne institucije. Ko so snemali v nekem zavetišču v Los Angelesu, se ga je usoda živali tako dotaknila, da je sklenil o trpljenju živali posneti film.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.