Gledalci Odmevov: Kaj se je dogajalo s Tanjo Gobec?

Foto: Miloš Ojdanič, RTS Tanja Gobec
Ste videli včerajšnje Odmeve?
Oglej si celoten članek

Napoved včerajšnjih Odmevov na RTVS je na družbenih omrežjih sprožila pravi mali val komentarjev. Voditeljica Tanja Gobec je namreč imela težave z govorom, se vmes smehljala in gledalcem, kot so sami zapisali na Twitterju in Facebooku, zdela malce drugačna.

Gledalci so se v komentarjih spraševali, kaj se v resnici dogaja z voditeljico in da se jim zdi celo vinjena. Kaj se je v resnici dogajalo s Tanjo Gobec smo povprašali predstavnike za odnose z javnostmi na RTVS. Njihov odgovor še čakamo.

Kot piše delo.si se Mojca Pašek Šetinc, urednica dnevnoinformativnih oddaj, opravičuje. O dogajanju in stanju voditeljice, poudarja Šetinčeva, ni bila obveščena.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:14 13. Oktober 2017.

    gasilci se morajo na ulici prostituirat za 150 000€ za 2 placna razreda, medtem ko se ga voditelji v 55+ …

  • 07:24 13. Oktober 2017.

    ovaj na Bledu se dogajalo - zaprta seja ahahaha lol

  • 23:30 12. Oktober 2017.

    Kaj niso mogli najt kake zamenjave, če so videli, kakšna je, da ni sposobna za pred ljudi?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.