Gledalci so iz hiše izselili Neno

Foto: Žurnal24 Po izselitvi je bila Nena zelo dobre volje. Kot pravi, ima občutek, da ji gre tr
Gledalci so odločili in po tednu bivanja v hiši je na prostost odkorakala Nena. V hiši slavnih tako ostaja drugi nominiranec Igor.
Oglej si celoten članek

Za "slavnimi" stanovalci hiše Big Brother so prve nominacije, minila pa je tudi prva izselitev. Prvi teden sta bila za izselitev in slovo od končne nagrade nominirana najstarejša stanovalca, Nena Muršič in Igor Misdaris.

Ne sodim v krog slavnih osebnosti na tak način, sem čisto iz nekega drugega sveta.
Igor Misdaris, drugi nominiranec

Večina stanovalcev je Igorja nominirala, ker se ni vključil v družbo, kot razlog pa so tudi navedli, da so se z njim premalo pogovarjali, medtem ko se jim je Nena zdela dominantna in sebična, kar jo je na koncu stalo izselitve. "Res ne vem, komu bi se zamerila in zaradi česa," je bila lanska miss fitnesa presenečena nad svojo nominacijo. Kljub temu je nocoj hišo Velikega brata zapustila dobre volje, saj jo zunaj čaka sin.

Nagrada nič več v vrednosti 150 tisoč evrov
Prvi teden v hiši je sicer minil delavno, vendar stanovalci tedenske naloge niso opravili uspešno. Trud pri dežuranju za tekočim trakom bi se obrestoval, če bi Big Brother še kakšno stvar, ki je padla s traku, spregledal. Stanovalci bodo tako še en teden živeli brez osnovnih živil, od končne nagrade 150 tisoč evrov pa jim je Big Brother odštel 15 tisoč evrov.

V hiši ostaja še devet tekmovalcev, kdo bo na nominacijskem stolčku sedel prihodnji teden, bo znano že jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.