Gledati je grozljivo, snemati pa zabavno

Šestindvajsetega septembra v kinematografe prihaja grozljivka Priklicano zlo (The Conjuring). O filmu, posnetem po resničnih dogodkih, sta spregovorila igralca Lili Taylor in Ron Livingston.
Oglej si celoten članek

Režiser kultne grozljivke Sestavljanka groze James Wan predstavlja zgodbo, posneto po resničnih pričevanjih iskalcev duhov Eda in Lorraine Warren. Kljub več kot tisoč preiskanih primerov paranormalnih aktivnosti ju nič ni pripravilo na grozljivo dogajanje v hiši družine Perron. Med raziskovanjem Ed in Lorraine začutita prisotnost zloveščega duha, ki želi pogubiti družino, toda ko poskušata pomagati, se v smrtni nevarnosti znajdeta tudi sama.

V zgornjem posnetku si oglejte intervju z igralcema Lili Taylor in Ronom Livingstonom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.