Glej, kdo se je urezal

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V tem slovenskem šovu tečejo solze, a tudi kri ...
Oglej si celoten članek

Pretekli ponedeljek so na Planet TV začeli predvajati šov Glej, kdo kuha, v katerem s svojim znanjem navdušujejo mladi kuharji, stari od 10 do 14 let. Oddajo vodi Katarina Mala, male in velike kuharje pa bo usmerjal šef Branko Podmenik.

Foto: Planet TV omar naber V vsaki oddaji bomo tako spremljali dva kuharska para; kuhalnico bo vihtel mali šef, njegov pomočnik in vajenec pa bo slovenski zvezdnik, ki si ga bo mali šef izbral sam. "Šov je poseben tudi zato, ker bodo zvezdniški kuharji nastopili v vlogi, ki je niso ravno vajeni. Postavljeni bodo namreč v podrejeni položaj,“ je povedala voditeljica šova Katarina Mala, ki se novega izziva nadvse veseli. Za pevko in igralko vodenje oddaje namreč pomeni izpolnitev kariernih želja: "Prvi mladi kuharji, ki sem jih spoznala, so pravi zgled in navdih. Samozavestni in osredotočeni. Nisem vedela, da se znajo tudi otroci tako dobro sukati v kuhinji.“

Kuharska igra bo dobro začinjena, saj kuharsko znanje ne bo dovolj za končno zmago. Mali šef bo namreč moral spretno voditi in usmerjati svojega zvezdniškega in neizkušenega vajenca, jed pa bo morala biti pripravljena v omejenem času. Tista dvojica, ki se bo pri nalogi bolje odrezala, se bo uvrstila v naslednjo oddajo, kjer se bo spopadla z novim kuharskih parom in novim kuharskim izzivom.

Tekla je kri …

Tisti, ki sodelujejo pri šovu, pravijo, da med snemanji pogosto tečejo solze, saj so odrasli nad znanjem in zavzetostjo mladih šefovo tako navdušeni in presunjeni, da čustev ne morejo brzdati. Včasih, pa teče tudi kri. Da je zanj bolje, da se drži kitare, je spoznal tudi pevec Omar Naber, ki se je tako energično vrgel v boj, da se je urezal do krvi. Omar je stisnil zobe in nadaljeval. Ali je bil na koncu med zmagovalci, boste videli v petek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.