Glenn Close bo upodobila Susan Boyle

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Igralka Glenn Close bo na filmskem platnu upodobila britansko pevko Susan Boyle v prihajajoči filmski biografiji.
Oglej si celoten članek

Glenn Close je sporočila, da bo z veseljem upodobila slavno tekmovalko resničnostnega šova Britain’s Got Talent v prihajajoči biografiji. Film bo prikazoval Susanino življenje in njen neverjeten vzpon v svet glasbe.

 

Foto: Žurnal24 Glenn Close

49-letna pevka si je v svojem biografskem filmu sprva zaželela škotsko igralko Elaine C. Smith, a so ji producenti dejali, da za uspeh filma potrebujejo večje hollywoodsko ime. Po krajšem premisleku so izbrali večkratno nominiranko za oskarja, Glenn Close.

Snemanje že na vidiku

"Filmski ustvarjalci se že pripravljajo na snemanje, zdaj ko je znano, kdo bo glavna igralka. Susanina neverjetna zgodba je dobro znana celemu svetu, zato bo tudi film brez dvoma uspešen. Glen je že upodobila nekaj neverjetnih likov, to pa bo morda vloga njenega življenja," je razkril vir.

 

S snemanjem filma, ki zaenkrat še nima naslova, naj bi začeli konec letošnjega leta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.