Gluhi Američan tožil porno strani, ker ni podnapisov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Yaroslav Suris meni, da so dialogi tudi v teh filmih pomembni.
Oglej si celoten članek

Gluhi Yaroslav Suris toži stran s filmi za odrasle Pornhub, saj meni, da so mu s tem, da filmi nimajo podnapisov, kratene pravice in da stran krši zakon, ki prepoveduje diskriminacijo invalidov.

Suris pravi, da ni mogel slediti zgodbam v filmih  'Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew,' 'Sexy Cop Gets Witness to Talk' in  'Daddy 4K - Allison comes to Talk About Money to Her Boys' Naughty Father'. Pornhub je sicer leta 2018 napovedal, da bo nekaterim filmom dodal podnapise in obljubo je tudi izpolnih. Podnapise pa ima le 400 filmov.

Tožnik tudi pravi, da je kupil Pornhubovo premium naročnino, a tudi tisti videi niso bili podnaslovljeni. Od portala sedaj zahteva denarno odškodnino in podnapise.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.