Gogo plesalec pravi, da z Nino ni imel nič

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Ninina izpoved v Big Brotherju. "Sama laž, ne vem zakaj se je to pojavilo v novicah, res katastrofa,“ je pisanje tabloida komentiral Alan Polović.
Oglej si celoten članek

Foto: Žurnal24 nina big brother Tekmovalka Big Brotherja Nina je v šovu po pisanju Slovenskih novic povedala, da naj bi njeno posteljo grel gogo plesalec po imenu Alan. Nina pravi, da njuna zveza ni trajala dolgo, ker sta bila oba preveč zaposlena. Tibor se je takoj spomnil na Alana Polovića, s katerim je skupaj gulil šolske klopi.

Alan Polović je za Žurnal24 povedal, da je Nino spoznal v šovu Zmenek na slepo, a da se, po tem, ko se je prižgala luč in sta se kandidata zmenkarij končno videla, ni odločil za nadaljnje spoznavanje. "Sama laž, ne vem zakaj se je to pojavilo v novicah, res katastrofa,“ se na pisanje medija, ki je zgodbo, ne da bi jo preveril, povzel, jezi Alan.

Gogo plesalec nam je še razkril, da je samski in da z oboževalkami nima težav. "So razumne, včasih kakšno sicer zanese, a ji takoj na lep način razložim, kje so meje.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.