Gola Alenka Košir si je brisačo poveznila le na glavo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mamma mia, kakšna postava!
Oglej si celoten članek

Alenka Košir si je s svojim Markom Jovovićem privoščila ljubezenski oddih v Rovinju, kjer pa svojih čarov ni kazala le srčnemu izbrancu, temveč je razveselila tudi Instagram sledilce. Alenka je namreč v Instagram zgodbi, ki je vidna le 24 ur, objavila povsem golo fotografijo iz ledene kneippove kopeli in čeprav je svoje čare zakrila z rokami, se še vedno lahko vidi, da ima naravnost božansko silhueto. Nič čudnega, saj je ustanoviteljica interdisciplinarne intenzivne vadbe VIIT, ki jo večkrat na teden tudi vodi.

Temnolaska pa je v zadnjih letih postala vidna spletna vplivnica, ki pokriva področja zdravega življenja, pogosto pa objavlja tudi kulinarične, vrtnarske in lepotne nasvete. Kot mama treh najstnikov, podjetnica in gospodinja, pa si zna utrgati tudi romantične trenutke za svojega Marka, ki ima iz prvega zakona dva otroka. Tako je pri Alenki doma vedno pestro, saj njihova združena družina šteje kar sedem članov. 

Foto: Instagram Alenka Košir

Ne zamudi novega videa na kanalu Joonglaa!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 08:43 7. November 2020.

    Mamma mia ... starikava ... mamma mia ...

  • 21:46 16. Oktober 2020.

    Kdo je ta jugos? Pa kaj naši fantje ne pritiskajo več?Da pa spozruse delajo sramoto bivšim je pa znano.

  • 17:17 14. Oktober 2020.

    Nič se ne vidi,kaj se sramuje sebe???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.