Gola Scarlett zaokrožila na spletu

Foto: Twitter Scarlett Johansson Foto: Twitter Scarlett Johansson
Na Twitterju so se pojavile fotografije Scarlett Johansson, na katerih igralka pozira gola. A zvezdnica nima pojma, kako so se tam znašle, in trdi, da ji jih je nekdo ukradel in objavil.
Oglej si celoten članek

Včeraj so se na spletu pojavile gole fotografije Scarlett Johansson, za katere igralka trdi, da jih ni objavila sama ter da ji jih je nekdo ukradel. Zato je na pomoč poklicala FBI, ki že preiskuje, kdo je kriv za objavo in krajo fotografij, ki jih je posnela z mobilnim telefonom. Preiskovalci sumijo, da gre za hekerja, ki se je iz neznanega razloga spravil nanjo.

A 26-letna zvezdnica ni edina žrtev hekerjev, je že marca letos poročala spletna stran TMZ. Med drugim naj bi gole fotografije ukradli tudi Miley Cyrus, Ali Larter in Vanessi Hudgens. Zapisali so, da so hekerji vdrli v njihove računalnike ali v mobilne telefone. "To je grozno," je povedal igralec Cris Judd, katerega telefonska številka se je zahvaljujoč istim hekerjem tudi znašla na spletu. "To je kot kraja identitete, ampak kako se boš branil? Jaz temu ne posvečam preveč pozornosti in energije, saj se mi ne zdi vredno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • d
    15:54 15. September 2011.

    lepa ženska

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.