Goldblum si je našel mlado ljubico

Foto: Žurnal24 Jeff se ob Tanii počuti kot prerojen.
Igralec Jeff Goldblum se dobiva s 35 let mlajšo igralko, ki je zaslovela v seriji Skrivnostni otok.
Oglej si celoten članek
Jeff Goldblum, 56-letni igralec, se je v losangeleški kavarni nežno objemal in poljubljal z igralko Tanio Raymonde, staro le 21 let. "Razlika v letih ju očitno ne moti, saj parček ni mogel odtrgati rok drug od drugega," je povedal vir.

Tania je v seriji Skrivnostni otok (Lost) zaigrala mlado Alex Rousseau, ob svojem novem ljubimcu Goldblumu pa se je pojavila v seriji Zakon in red: Zločinski namen (Law and Order: Criminal Intent).

Goldblum je bil šest let poročen s Patricio Gaul, tri leta pa z igralko Geeno Davis. Z nekdanjima ženama je v prijateljskih stikih, za obe pa pravi, da sta čudoviti.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.