Gole fotografije Jessice Albe

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Jessica Alba zagotovo obžaluje, da se je med nosečnostjo fotografirala v nekoliko bolj razuzdanih pozah, saj so njene gole fotografije pristale na spletu.
Oglej si celoten članek

Igralki so pred kratkim ukradli mobilni telefon, na katerem so bile gole fotografije, ki jih je pevka posnela med nosečnostjo. Jessica je ena izmed igralk, ki si je vedno prizadevala, da na filmu ne bi razkrila preveč, toda njen trud je bil zaman, saj so gole fotografije kmalu po izginotju njenega mobilnika pristale na internetu.

Jessica je večkrat razkrila, da je med nosečnostjo uživala, očitno pa je tudi, da se je rada fotografirala, še posebej v razuzdanih držah. Na fotografijah je lepa igralka namreč pokazala zaobljeni trebušček in bradavičko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.