Gole noge ne le na plaži

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Kratke hlače so poletni trend, ki znova prihaja v ospredje. Oblecite jih za v službo, na koncert ali v mesto.
Oglej si celoten članek

Letos se na ulice evropskih modnih prestolnic vračajo kratkohlačnice. Trend so z lahkoto osvojile Španke in Avstrijke, pri nas pa za zdaj le najstnice. Zakaj ne bi poskusile tudi ve?

Udobje in udarne barve

Kratke hlače za v službo naj segajo do kolen ali morda nekaj centimetrov nad kolena, za vse druge neuradne priložnosti pa lahko izberete poljuben kroj in dolžino,” svetuje oblikovalka Vladimira Kralj. Pravi, da kroji kratkih hlač letos temeljijo predvsem na udobju, hlačnice pa segajo do sredine stegen ali pa so krajše.
Barve naj bodo udarne, živahne in pisane – Kraljeva predlaga rumeno, rdečo in rožnato ter njihove kombinacije. Mlada modna oblikovalka Katja Magister pa svetuje tudi pastelne barve in kratke hlače iz čipkastih materialov, ki bodo pripomogle k romantičnemu pridihu.

Nosite več ogrlic hkrati

Modni dodatki, ki jih kombinirate h kratkim hlačam, naj bodo živahni, posebni in naj izražajo osebnostni stil,” predlaga Kraljeva in dodaja, da si lahko nadenemo več ogrlic hkrati ali veliko pisanih zapestnic vseh vrst in oblik. Magistrova pa za dodatno popestritev videza svetuje prosojno bluzo v pastelnih ali živih neonskih barvah ter seveda sončna očala.

Krajše noge, nižji pas

Če imate dolge noge in ozke boke, izberite kratke hlače z višjim pasom in daljšimi hlačnicami,” svetuje Kraljeva in dodaja: “Pri nekoliko krajših nogah in izrazitejših bokih pa se odločite za nizek pas in krajše hlačnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.