Gole slovenske estradnice

Foto: Žurnal24 Sanja Grohar Foto: Žurnal24 Alma Brdžanovič Foto: Žurnal24 Sabina Mali Foto: Žurnal24 Miša Margan Foto: Žurnal24 Urška Hočevar Čepin Foto: Žurnal24 Nike Zalokar Foto: Žurnal24 Tina Lah Foto: Žurnal24 Nina Osenar Foto: Žurnal24 Sabina Remar Foto: Žurnal24 Ines Juranovič
Slovenski Playboy je slekel že kar nekaj estradnic, ki so v goli opravi navduševale z naslovnic. Mnoge izmed njih so si prislužile naziv Playboyevo dekle in s tem tudi mesto v naši galeriji.
Oglej si celoten članek

Za Playboy so se med drugim slekle tudi Karin Škufca, Tina Gorenjak, Žana, Sara Pirc, Suzana Jakšič in Nataša Kirn, a niso postale Playboyeva dekleta.

Si pa njihove vroče fotografije lahko ogledate na spletni strani www.playboy.si, kjer lahko uživate v družbi še več znanih Slovenk, ki so postale Sanjska dekleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.