Gorelo bo v Orto baru

Foto: Žurnal24 Vatra bo v Orto baru nastopila 17. decembra ob 22. uri. (Foto: Mare Milin)
V četrtek zvečer bo v ljubljanskem klubu nastopila hrvaška zasedba Vatra. Po festivalskem koncertu v Križankah bodo tokrat na samostojnem koncertu odigrali skladbe z zadnjega albuma Sputnik.
Oglej si celoten članek

V Orto baru bodo odigrali tudi skladbe s predhodnih albumov. Pred enim letom so namreč izdali že peti studijski album Sputnik. Reška zasedba, ki deluje že deset let, je na zadnji projekt posebej ponosna, saj so tokrat prvič avtorsko sodelovali vsi člani skupine: Ivan Dečak, Irena Celio Cega, Boris Gudlin, Mario Robert Kasumović in Robert Kelemen.

Sputnik pa je napovedal tudi nov zvok Vatre. S producentoma Jurom Ferino in Pavlom Miholjevićem so album skoraj v celoti posneli analogno. Svoje pa je zagotovo prispeval mastering Aca Razbornika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.