Gorske sanje: To je mlado igralko zelo zaznamovalo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Bi verjeli, da je imela zvezdnica serije Gorske sanje, dih jemajoča lepotica Vesna Ponorac, s tem velike težave?
Oglej si celoten članek

Osemnajstletna Vesna je trenutno ena najočarlivejših igralk pri nas in zagotovo jo čaka svetla igralska prihodnost. A lepotica, ki je danes v soju žarometov, je imela kot punčka velike težave z odvečno težo.

"V osnovni šoli sem bila zelo buckasta in to me je veš čas nekako spremljajo. Zelo slabo sem se počutila v svoji koži. Ko sem začela odraščati, se ukvarjati s športom, zdravo prehranjevati, pa se mi je odprlo toliko enih poti in spoznala sem ogromno novih ljudi. Predvsem pa sem začela imeti rada samo sebe in takrat se je seveda vse spremenilo. Verjetno je to del odraščanja in ena taka stvar, ki se je zgodila številnim puncam," nam je zaupala Vesna, ki bo zagotovo postala vzornica številnim slovenskim dekletom in to ne le zaradi svoje vloge Mateje v Gorskih sanjah, temveč predvsem zaradi svoje iskrenosti in prijaznosti. 

Foto: Osebni arhiv Vesna Ponorac

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:31 4. April 2018.

    DIH JEMAJOCA LEPOTICA.. Ana Polje te bo vedno cakalo.A se men sam zdi,a si ti lezbijka????Resno vprasam.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.