Gosling in Crowe vpeta v šokantno zaroto

Foto: Blitz
Foto: Blitz
Hollywood pretresa izginotje dekleta in nasilna smrt pornografske zvezdnice, ki je umrla v prometni nesreči. Primer je pristal v rokah zasebnega detektiva in izterjevalca. Njuni življenji sta v nevarnosti. Kako se bo razpletlo?
Oglej si celoten članek

Zasebni detektiv Holland March, ki mu zadnje čase sreča v življenju in poslu ni najbolj naklonjena, in najeti izterjevalec Jackson Healy nepričakovano postaneta partnerja. Skupaj morata najti izginulo dekle, za katero se zdi, da ima na hrbtu izrisano tarčo. Med preiskavo razkrivata šokantno zaroto, ki sega vse do najvišjih vrhov oblasti – in ki ju utegne stati življenji, saj dobesedno vsak, ki se zaplete v primer, konča pod rušo.


V filmu Prava fanta sta moči združila Ryan Gosling in Russell Crowe. Poleg njiju v filmu igrajo tudi Matt Bomer, Angourie Rice in Kim Basinger. Film bo od 19. maja na ogled tudi v naših kinematografih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.