Gosling počastil pokojnega oboževalca

Ryan Gosling je v spomin svojemu oboževalcu posnel video, v katerem je kosmiče.
Oglej si celoten članek

Pred dvema letoma je splet preplavil video, ki je sestavljen iz različnih filmov Ryana Goslinga. Tega je pripravil Ryan McHenry, ki se je z igralcem in njegovimi scenami iz filmov malce pošalil. Ob snemanju različnih čustvenih scen je ob McHenry prislonil žlico s kosmiči. Poskrbel je, da je videti, kot da igralec Gosling ne mara kosmičev in kot da jih noče jesti. Video si je na spletnem portalu YouTube ogledalo že tri milijone ljudi.

Pred nekaj dnevi je McHenry izgubil dolgotrajno bitko s kostnim rakom in veliko ljudi se ga je na internetu spomnilo z legendarnim videom o Goslingu in kosmičih. Celotno dogajanje je opazil tudi igralec, ki se je pokojnemu McHenryju poklonil na prav poseben način – posnel je video, kjer je kosmiče. Video je objavil na Twitterju in ob pod njim napisal: "Moje misli so z Ryanovo družino in prijatelji. Zelo sem počaščen, da sem bil lahko del njegovega življenja, četudi v tako majhni vlogi.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.