Gossip niso le govorice

Foto: Žurnal24 "Ko smo bili mlajši, je bil naš cilj, da ljudje na našo glasbo plešejo," Beth Di
Gossip in Florence + the Machine kmalu v Ljubljani! Prvi junija, drugi že maja.
Oglej si celoten članek
Kdaj in koliko
Florence + the Machine. Kino Šiška, 26. maja. Vstopnice: 39 evrov.

Gossip. Križanke, 25. junija. Vstopnice: 39 evrov (popust za naročnike paketa Itak).

Trenutno najbolj vroča britanska skupina Florence + the Machine bo 26. maja nastopila v Kinu Šiška, ameriška zasedba Gossip z zvezdniško Beth Ditto na čelu pa 25. junija v Križankah.

Pripravlja se še en koncert
Vstopnice za Florence + the Machine, ki je nazadnje slavila tudi na podelitvi britanskih glasbenih nagrad brit, bodo naprodaj od srede, 28. aprila. Glede na to, da jih bo na voljo le nekaj manj kot tisoč, svetujemo, da z nakupom pohitite. Vstopnice bodo tako za prve kot za druge, ki jih bodo začeli prodajati na začeku maja, stale 39 evrov. Popust bodo imeli le naročniki Mobitelovega paketa Itak, ki se bodo koncerta lahko udeležili za 25 evrov.

Isti organizatorji za drugo polovico leta pripravljajo koncert še enega svetovno znanega benda, ki pa za zdaj ostaja še skrivnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.