Gostilna išče šefa: Midova poškodba ni tako nedolžna

Foto: voyo.si mido Foto: voyo.si mido Foto: voyo.si mido Foto: voyo.si mido
Tekmovalec šova Gostilna išče šefa Mido si je zlomil nos.
Oglej si celoten članek

V sinočnji oddaji šova Gostilna išče šefa so pokazali, kaj se je pripetilo kuharju Midu, ki je mora v sredo na urgenco. Egipčan se je zaletel v steklena vrata in se hudo poškodoval. Robi je, ko je videl, kako hudo krvavi njegov konkurent, takoj zakričal, naj nekdo pokliče zdravnika, Lugi pa je v šoku izustil: "Luknjo ima v nosu."

Mido se je umaknil v kopalnico in začel spirati rano. Hotel je ostati v gostilni, saj se je približevalo odprtje, ki ga kot vodja rdeče skupine ni hotel zamuditi. Ostali so ga na koncu le prepričali, naj gre na urgenco, kjer so ugotovili, da si je zlomil nos. Mido se je v šov vrnil zvečer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.