Gostje Gostilne zavračali jedi

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tilen je bil na robu obupa.
Oglej si celoten članek

Kandidat šova Gostilna išče šefa 2, Tilen, je v kuhinji prevzel vajeti in vodil svoje sotekmovalce. Žal neuspešno. Primorec namreč ni dovolj natančno pregledoval jedi, ki so zapuščali kuhinjo, zato so natakarji nekaj krožnikov prinesli nazaj. Eden od gostov je v jedi našel folijo, dva gosta pa sta zavrnila G-burger, ker je bilo meso še surovo.

Tilen je bil vidno živčen in zmeden. "Zakaj se tresem," se je spraševal. Drugič morda ne bo tako zadirčen, ko bo komu drugemu voda tekla v grlo. Lidiji, čeprav je v isti ekipi kot on, je namreč s svojim obnašanjem pretekli teden paral živce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:23 26. Oktober 2013.

    kako debilno...

  • 08:37 26. Oktober 2013.

    Zgubeeeeee<br />Pa da grem tja, mastno plačam - dobim pa dobesedno sranje na krožnik?! Ne hvala!<br />To je samo za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.