Gostje gostilno zapustili lačni

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Vodji tekmovalcev v šovu Gostilna išče šefa, Jani in Rok, sta se besno spravila na svoje podrejene in preklinjala. Nekateri goste so odhajali domov brez hrane.
Oglej si celoten članek

Med veliko gnečo je obema vodjema tekmovalcev v šovu Gostilna išče šefa (rdeče vodi Rok, črne pa Jani) prekipelo. Ker so močno zamujali z naročili jedi, sta oba jezna zmerjala tekmovalce.

"Dajmo malo življenja od sebe. Kaj vam ni jasno, ljudje gredo domov, pi***," je bil jezen Rok, Jani pa dodal: "Ljudje so prišli jest, domov gredo brez hrane, top sh**.“

"Pi*** ste gadni, to svet ni videl, banda hudičeva," se Rok ni in ni pomiril. Kljub temu, da je bil tudi Jani zelo jezen, je skušal Roka pomiriti, sam pa še povedal: "Poglejte vse te ljudi zunaj - oni bi vsi morali sedeti in jesti, gledajo pa mene, ko se „brukam“ že cel dan."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.