Govoreči avto se prodaja

Foto: Žurnal24 David je pristal v bolnišnici.
Legendarni govoreči avto KITT iz televizijske serije Vitez za volanom (Knight Rider) se prodaja na spletni dražbi.
Oglej si celoten članek

Črnega pontiaca je v seriji in v istoimenskem filmu iz leta 1984 vozil znani igralec David Hasselhoff.

Avto se prodaja na spletni strani eBay, do zdaj pa je dosegel vrednost nekaj manj kot 31 tisoč evrov. Pričakujejo, da bo njegova vrednost še narasla.

David Hasselhof je v seriji igral Michaela Knighta, ki je vozil govoreči avto. Vendar je v opisu avtomobila na spletni strani eBay zapisano, da glavna vloga ni pripadala Davidu, temveč KITT-u. KITT je bil visoko tehnološki govoreči avtomobil z mnogimi drugimi sposobnostmi, ki je bil narejen za to, da varuje Michaela Knighta. Skupaj sta se bojevala za pravice v Ameriki. KITT je imel računalniški glas, njegov govor pa so zaznamovale utripajoče rdeče lučke. Odlikoval ga je tudi njegov futuristični notranji dizajn. Na registrski tablici pa je bilo zapisano Knight.

Seveda pa v realnosti to ni bil le en sam avtomobil. Model KITT-a, ki se prodaja na dražbi, so največ uporabljali v tretji in četrti sezoni serije, pa tudi v filmu. Uporabili pa so ga tudi v filmu Opazovalci s klopi (The Benchwarmers) iz leta 2006.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.