Govori se, da je on novi partner Ane Klašnja, to o tem posnetku pravi ona

Foto: instagram
Foto: instagram
Resnici smo prišli do dna.
Oglej si celoten članek

Ana Klašnja je ena naših najbolj znanih prima balerin, ki navdušuje v ljubljanski SNG Opera in balet, na televiziji pa v šovu Slovenija ima talent. Konec leta 2021 se je poročalo, da se je razšla z dolgoletnim partnerjem, vrhunskim koreografom in plesalcem Miho Krušičem, s katerim ima sina Jašo.

Na eni izmed slovenskih portalov se je pisalo, da Klašnja ni več samska in da je v zvezi s plesalcem Filipom Juričem, potem ko je na Instagram za valentinovo objavila fotografijo, na kateri pleše z njim.

Ano smo poklicali in za Žurnal 24 je povedala: “Zasebno življenje je moja stvar, sem pa za valentinovo želela s to fotografijo zaželeti svojim sledilcem lep dan. Fotografija je zelo čuteča in poudarja mojo ljubezen do plesa,” nam je pojasnila Ana, ki je povedala tudi, da s soplesalcem Filipom ogromno plešeta skupaj in ga ima zelo rada. 

Balerina se je sicer pred kratkim namreč preselila v svoje stanovanje, ki si ga lahko ogledate TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:36 19. Februar 2024.

    lahko bi mu bila mama...

  • 19:47 19. Februar 2024.

    Očitno to, da je 15 let mlajši od nje, nobenega (še) ne moti, ha, ha, ha...

  • 12:46 19. Februar 2024.

    Ne briga me s kom se dol daje....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.