Govorice bosta utišala na sodišču

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Partner Sanje Grohar bo zlobne govorice utišal po sodni poti.
Oglej si celoten članek

Lepa in uspešna Sanja Grohar je vedno burila duhove in bila tarča različnih govoric, ko pa so anonimneži v to vpletli še njenega partnerja Samija, se je parček odločil, da jim bosta jezike zavezala po sodni poti.

V reviji Story navajajo, da so se v anonimnem elektronskem pismu zvrstile obsodbe, da je Sami Bosanec, vojni kriminalec, da mu je ime Samir, da ga vzdržuje Sanja, da je bil poročen in ne priznava svoje hčere. Temu so sledile še poslovne obtožbe, da naj bi imel v Španiji velike dolgove in je namesto avtomobilov prodajal stare "kripe". Sami je za omenjeno revijo vse obtožbe zanikal, pravico bo iskal tudi po sodni poti. Nas pa je zanimalo, kako na vse to gleda njegova partnerica Sanja, ki nam je svoj komentar poslala s počitnic v tujini:

"Sami je odvetnici povedal vse, kar zadeva osebo, ki je revijam poslala elektronsko pismo, v katerem je navajala laži in hude obtožbe, česar si moj partner seveda ne zasluži. Vseeno nama je, kaj ljudje govorijo, nama gre super. Sami je zelo dober očka in zelo dober poslovnež. Oba lepo živiva in dovolj zasluživa," je zapisala Sanja.

Tarča stalnih ugibanj je tudi njuna poroka, za katero je Sami izdal, da se bo zgodila v Barceloni. Parček je za slavnostni dogodek namreč že rezerviral samostan El Convent, zato smo od Sanje želeli izvedeti kakšno podrobnost, vendar lepotička ostaja skrivnostna: "Glede poroke ne bova več dajala izjav, ko bo, bo!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.