Govorice o razhodu Maestra

Foto: Žurnal24 Fantje so zelo dobri prijatelji in niti slučajno ne razmišljajo o razhodu. (Foto
Pretekli teden so se pojavila namigovanja, da naj bi se člani skupine Maestro razhajali. Govorice smo se odločili preveriti pri vodilnem članu, Anžetu Škrubetu.
Oglej si celoten članek

Ker naj bi eden od članov vse uspešnejše skupine Maestro nedavno izjavil, da ni prepričan, ali bodo še dolgo skupaj, smo želeli informacijo preveriti pri vodilnem članu Anžetu Škrubetu. Ta je bil nad govorico o razhodu presenečen.

 

"Joj, prvič slišim kaj takšnega. Zakaj bi se razšli, če se imamo pa tako radi?" nam je v smehu razložil Anže in dodal, da imajo med fanti vse razčiščeno. "Razumemo se odlično in verjamem, da takšni komentarji prihajajo samo iz ljubosumnih in sebičnih ust."

 

Konflikte rešujejo sproti

A glede na to, da je v skupini kar sedem članov, v ozadju pa še veliko več, vedno obstaja možnost, da pride do kakšnega prepira. To priznava tudi Anže, a pravi, da se znajo spopasti s tem.

 

"Če bomo tako sodelovali, kot smo do zdaj, ni nobene bojazni. Če pa že pride do kakršnegakoli konflikta, to rešujemo sproti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.