Grajski seks

Foto: Žurnal24 seks, erotika, tatoo
Do nedavnega skoraj neznana sorodnica me je presenetila s povabilom na svojo sanjsko poroko.
Oglej si celoten članek

Poročila naj bi se na enem izmed nemških gradov in želela si je, da bi pri tem obredu sodelovalo čim več ljudi, ki bi ustvarilo srednjeveško vzdušje. Sprva sem bila izredno skeptična, ko pa sem prišla tja in so zadeve pričele teči sem vedela, da sem storila prav, da sem prišla. Okolica je bila čudovita, trlo se je manj in bolj znanih ljudi, s seboj pa sem peljala tudi svojega novega prijatelja, s katerim sem pred kratkim spoznala nove dimenzije seksa. Nastanjena sva bila v eni izmed mnogih čudovitih sob za goste, v kateri sva se kar precej zadrževala. Med prvo vajo sva že ušla in takoj preizkusila velikansko vzmetnico, ki se je v popolni tišini zibala pod nama.

Zato pa nisva bila tiho midva. Nekaj nadstropij nad vsemi, za debelimi vrati in zidovi sva si privoščila glasno onegavljenje. Kot, da nama ne bi bilo dovolj že to, da vsa ušla z vaje, sva še dodatno popestrila najine perverzne igrice. Šla sem do visokega okna, se z rokama naslonila na polico in se zazrla na dvorišče. Tam je župnik ravno nagovarjal mladoporočenca, seveda neuradno, ostali pa so pridno prisluhnili, kot bi šlo zares.

Toliko bolj pa je šlo zares pri nama zgoraj, saj je bil moj pohotnež tedaj že za menoj in mi svojega korenjaka naslonil med ritnici.Še bolj sem se sklonila naprej in mu napeto ritko potisnila v naročje. Njegov čvrsti korenjak se je zarinil med ritnici in z vrhom iskal svoj cilj. Segla sem nazaj in mu z desnico pomagala do njega.

Nato je z lahkoto zdrknil v navlaženo češpljico, ki se ga ni mogla nasititi.

Steklo pred menoj je z vsakim mojim dihom postajalo vse bolj zarošeno, zato sem ga z dlanjo obrisala, da bi videla kaj se spodaj dogaja. V nekem trenutku je prišel tako globoko vame, da sem se z obrazom naslonila na šipo. Še dobro, da je bil proti meni obrnjen le ostareli župnik, ki pa ni imel časa opazovati okolice. Za hip mi je zmanjkalo tal pod nogami, njegove roke so pohotno grabile za moje prsi, moje potne roke pa so nerodno zdrsavale sem ter tja po gladki okenski polici. Preselila sva se na starinski stol z veliko rdečo blazino, na katero je sedel on, jaz pa sem mu sedla v naročje. Z nogami sem se uprla v tla in privzdigovala svoje telo, mu tiščala joški v obraz, nato pa se s tesno mucko spuščala navzdol po njegovem korenjaku.

Imela sva vsaj še dvajset minut miru pred seboj, zato nisva hitela. Vmes sem s svojim pohotnim gnezdecem zapustila ptička pod seboj, sedla poleg in se nežno drgnila obenj. Vzela sem ga v roko za nekaj trenutkov in nato zopet sedla nanj.

Vsakokrat se mi je zdelo lepše in počutila sem se kot v deželi sanj. Njegove roke so se oklepale mojih ritnic, prsti so mu vse nevarneje posegali mednju in prišel je trenutek, ko je eden izmed njih končal v sosednji luknjici.

Ni me zmotilo. Postala sem še bolj divja in pohotna, ga naskakovala z vse večjim žarom, na koncu pa skupaj z njim legla na bogato vzorčeno in mehko preprogo. Kolikor sem lahko sem razmaknila svoje dolge noge, da je lahko prišel vame do zadnjega centimetra in me z nekaj sunkovitimi gibi popeljal do prvega grajskega vrhunca.

Tudi sam ni okleval in je pošteno namočil preprogo pod nama. Obležala sva kot dva sestradanca, vsa prepotena in se po minuti molka pričela divje smejati.

Bila sva kralj in kraljica na svojem dvoru in kraljevsko prišla po kraljevski preprogi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.