Grašo le spregovoril o Danijeli

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Do zdaj pevec izjav o Danijeli ni želel dajati.
Oglej si celoten članek

V intervjuju pred koncertom v Beogradu, je Petar Grašo srbskim novinarjem tokrat le zaupal tudi nekaj podrobnosti iz svojega zasebnega življenja. Novinarje je zanimalo, zakaj ni nikoli stopil pred oltar z Danijelo Martinović, s katero je bil v dolgoletni zvezi, medtem ko se je zelo hitro odločil, da se poroči in si ustvari družino s Hano.

Glede tega je odvrnil: "Ne berem medijskih naslovov in ne berem komentarjev, ničesar ne komentiram. Pomembno je le, da je človek sam s sabo na čistem," je na kratko dejal za Nova.rs. Med drugim se je dotaknil tudi odnosa s tastom in dolgoletnim glasbenim sodelavcem Tončijem Huljićem ter povedal: "Super se razumemo. Imamo kreativne konflikte, na koncu večera pa kozarec vina. Sodelovali bomo še dolgo, dolgo."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.