Grd padec Shanie Twain

Foto: Žurnal24 So bili krivi čevlji? (Foto: EPA)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Shania Twain je na podelitvi glasbenih nagrad CMT prav grdo in vsaj na prvi pogled boleče padla.
Oglej si celoten članek

Ko se je Shania Twain na podelitvi glasbenih nagrad CMT v  Nashvillu približevala odru, da bi predstavila Blaka Sheltona, nagrajenca za moški video leta, je sijoča in vedra kot vedno zaradi zloščenih tal in visokih pet izgubila ravnotežje in grdo padla. Takoj zatem se je na hitro očedila in povzpela na oder.

Le nekaj minut po padcu je lepotica svoj neslavni podvig že pokomentirala na Twitterju: "Ravnokar sem se osmešila in doživela enega najbolj sramotnih trenutkov v življenju." Poleg tega je še zapisala: "Nisem se poškodovala. Imam le malo ranjen palec, in to je to."

So bili za padec krivi njeni čevlji z visoko peto? "Te čevlje bom dala na licitacijo. Rešila se jih bom, kakor hitro bom lahko. Nikoli več jih nočem videti!" je povedala pred kratkim ponovno poročena zvezdnica.

V sredo je country pevka oznanila svoje velike načrte o dvoletnem nastopanju v Las Vegasu, ki naj bi se začelo decembra 2012.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.