Grdo presenečenje za Natalijo

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Verbotnova je že vajena metanja polen pod noge, a vseeno ...
Oglej si celoten članek

Priljubljeni pevki Nataliji Verboten, ki je v začetku oktobra izdala novo skladbo Bum tras bum, je konec tedna nekdo pripravil grdo presenečenje, saj so posnetek skladbe na YouTubu, ki je imel v treh tednih več kot 70 tisoč ogledov, zaradi neprimerne vsebine blokirali.

''Očitno je pesem Bum tras bum res zadetek v polno, da si določeni nepridipravi dajo toliko opraviti z njo. Oh, brez skrbi ... nič se ne obremenjujem, skladbo smo znova naložili na omenjeni portal in je tako spet na ogled in v poslušanje, bi se pa ob tej priložnosti rada zahvalila nevoščljivežu za dodatno reklamo, ki mi jo je (in skladbi) naredil s tem,"  v smehu pravi Natalija, ki je več kot očitno vajena metanja polen pod noge.

Natalija pa ni edina, ki jo je doletela omenjena nevšečnost, podobno se je zgodilo tudi Saši Lendero in Urški Čepin. Le kdo tako grdo nagaja domačim pevkam?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:47 29. Oktober 2013.

    Lahko daš povezavo do nečesa, kar si ti dosegel? Tebe očitno moti, da se nekdo trudi, drugače ne bi pisal …

  • 18:05 28. Oktober 2013.

    škoda časa za pisat butaste komentarje, sej nikomur ni prepovedano narest boljše glasbe

  • 18:04 28. Oktober 2013.

    ta imidž enim že kr dolg traja...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.