Gre Rumer po materinih stopinjah?

Foto: FameFlynet Pictures Rumer Willis Foto: FameFlynet Pictures Rumer Willis Foto: FameFlynet Pictures Rumer Willis Foto: FameFlynet Pictures Rumer Willis
Hčerka Demi Moore, Rumer Willis, je vse bolj vitka.
Oglej si celoten članek

Vidno shujšana podoba Rumer Willis je sprožila ugibanja, ali gre po stopinjah svoje mame, Demi Moore. Nekoč zdravo polna 23-letnica je namreč te dni videti "nezdrava in nevarno vitka", meni zdravnik Fred Pescatore, poroča RadarOnline. "Videti je, da ima okoli 48 kilogramov, kar ji daje nezdrav videz. Njena oblačila kar visijo z nje," je komentiral novo težo 1,68 metra visoke Rumer. "Videti je kot nekdo, ki se spopada z veliko stresa v svojem življenju in je nehal jesti," je še dodal.

Sicer so se pojavile govorice, da se Rumer, ki je po materinih težavah poskušala ohraniti pogumen obraz, trudi shujšati, ker bi si rada ustvarila manekensko kariero. Vendar je njen tiskovni predstavnik to zanikal.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.