Gre samo še navzdol: Kako dolgo bo Victoria Beckham še vztrajala?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slabe novice za Victorio Beckham.
Oglej si celoten članek

Victoria Beckham se že več kot desetletje ukvarja z oblikovanjem mode in čeprav so ji modni kritiki več kot naklonjeni ter jo podpirajo njene slavne prijateljice, med drugim tudi Meghan Markle, ustvarja njeno podjetje izgubo – lanskoletna je znašala 14 milijonov evrov, v 11 letih pa se je nabrala že 50-milijonska izguba.

Kljub trudu in dobrim poznanstvom ter 27 milijonom sledilcev na Instagramu Victoria nikakor ne more prilesti iz rdečih številk. 

Če ne bi bilo njenega moža, nekdanjega igralca nogometa Davida Beckhama, ki je v zadnjih treh letih v ženine sanje vložil 276 milijonov evrov, bi Vicky verjetno že zdavnaj obupala. Poleg Davidovega denarja je Victoria dobila še 18,7 milijona evrov od neimenovanih deležnikov, leta 2017 pa od zasebne investicijske družbe kar 35 milijonov evrov.

Poleg Victorijinega podjetja pa so izgubo zabeležila tudi druga podjetja zakonskega para. Njun holding, ki upravlja z ostalimi podjetji, je leta 2018 imelo1,8-milijonsko izgubo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:13 2. December 2019.

    Tako še bogatim sprazni blagajna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.