Gregor Čeglaj je nekoč delal za Petra Polesa

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Sanjski moški in voditelj šova sta stara znanca …
Oglej si celoten članek

Sanjski moški Gregor Čeglaj in voditelj Peter Poles se poznata že kar nekaj let. Gregor je namreč delal v znani ljubljanski gostilni Katrca, katere solastnik je bil od leta 2015 do 2017 prav Peter. Takrat je s poslovnima partnerjema, Piko Justinek in Petrom Brumićem, znano ljubljansko gostilno vzel v najem, a se jim posel žal ni izšel, Peter je takrat za zurnal24.si povedal, da z najemodajalcem niso našli skupnega jezika. 

Manj znano pa je, da je takrat v Katrci delal tudi trenutno najbolj slavni moški v državi, sanjski Gregor Čeglaj, ki je delal tako v strežbi in tudi kot vodja. A Gregor odkrito pove, da mu gostinstvo ne leži in da o tej zgodbi nima veliko za povedati. Zanikal pa, da je do vloge sanjskega moškega prišel preko Petra, saj pravi, da je bil izbor presenečenje tudi za Polesa. 

Foto: Instagram Peter Poles

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:26 26. Junij 2021.

    A mu je preko čistilnega servisa pucal skret ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.