Gregor Čeglaj: Po šovu se kmalu veseli dojenčka

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Veselo novico sporočil na družbenih omrežjih …
Oglej si celoten članek

Gregor Čeglaj vesele novice ni dolgo skrival, s svojimi sledilci je delil, da prav kmalu pričakujejo novega Čeglajčka, kot ljubkovalno kliče svoje nečake. Gregorjev brat Uroš, ki živi v Ameriki, namreč pričakuje tretjega otroka. Gregorjevi nečakinji Lani in nečaku Mateu naj bi se tokrat pridružil bratec.

Kako veliko Gregorju pomeni njegova družina, mama, očim in brat z družino, smo videli že v šovu Sanjski moški, zato ga je novica seveda zelo razveselila. Da pa si želi tudi svoje družine in otrok, pa Gregor ne skriva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:22 9. September 2021.

    Debilni naslov,debilnega novinarja!!!

  • 11:48 9. September 2021.

    Odvraten opičjak !

  • 10:43 9. September 2021.

    Sem pa mislil da je on otroka naredil. UPS itak da ga ne more spočet. Ker ga nobena ne prenaša, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.