Gregor Čeglaj pravi, da je ta znana Slovenka le "dvojka"

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Marjanca Polutnik ljubi kamero in kamera ljubi njo.
Oglej si celoten članek

Marjanca Polutnik, zmagovalka Planetovega šova Exatlon, je objavila nekaj posnetkov iz Dominkanske republike, ki jih bodo še zlasti veseli njeni moški oboževalci. 

Čeprav smo Šentjurčanko med šovom videli v oprijetih krpicah in enodelnih kopalkah, so ti posnetki še bolj vroči, saj se je Marjanca pokazala v bikinkah. Več kot očitno je, da ima Marjanca s poziranjem izkušnje.

"Najlepša", "najbolj vroča", "prva liga", "adijo pamet", je le nekaj komentarjev navdušenih oboževalcev. Oglasil se je tudi sledilec iz Mehike in ji predlagal obisk te države. Očitno Marjanci ni zameril, da je bila del ekipe, proti kateri je Mehika prvič v zgodovini Exatlon izgubila. 

Ob pogledu na te fotografije bi Marjanci marsikaj pogledali skozi prste, kajne.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:03 29. Januar 2022.

    Zgleda kot oglasna tabla za KIK. le kdo se želi zbuditi ob taki babi?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.