Gregor in Nada nista več par

Foto: Žurnal24 Nada Pavšin in Gregor Trebušak
Ljubezen med urednikom Sveta na Kanalu A Gregorjem Trebušakom in televizijsko voditeljico Nado Pavšin je usahnila pred enim mesecem.
Oglej si celoten članek

Televizijca Gregor Trebušak in Nada Pavšin nista več par, so nam izdali zanesljivi viri. Po naših podatkih je zvezo končala lepa temnolasa voditeljica na Pop TV. Razlog za konec ljubezni naj bi bila domnevna Trebušakova nezvestoba. Govorilo se je, da se je zapletel tudi v afero s svojo bivšo vremenarko Danico Lovenjak, ki pa se glede tega vzdržala komentarja.

"Po pisanju neresnic v reviji Nova sem se odločil, da o zasebnih stvareh z mediji ne razpravljam več," pa je za nas povedal Trebušak. Kontaktirali smo tudi s Pavšinovo, ki prav tako ne daje izjav o svoji zasebnosti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.