Gregor: "Ne se zajebavati. Enkrat bomo spet zunaj“

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Gregor iz šova Kmetija: Nov začetek se boji, da bi mu počil film. Moti ga namreč triperesna deteljica, kot je poimenoval Slavico, Bojana in Miho.
Oglej si celoten članek

V družini bogatih kmetov vre. Večino moti, da Maja kot glava družina ironično gledano ne razmišlja s svojo glavo, ampak vse niti iz ozadja vleče Gregor. Ta je to tudi odkrito priznal, kljub temu se čudi, zakaj so se nekateri obrnili proti njemu. Najbolj gre v nos Bojanu, Mihi in Slavici.

Ko sta se Miha in Slavica v hlevu pogovarjala o nominacijah, je Gregorju prekipelo. "To najbolj mrzim. Golazni,“ je njuno taktiziranje pokomentirala nekdanja glava družine in jim to med zajtrkom povedala še v obraz. "Če imate komu kaj za povedati, mu povejte v obraz. Ne pa da sedim na WC-ju in vse slišim. Umaknite se nekam in obirajte,“ je izjavil in jim celo malce zagrozil: "Ne se zajebavati. Enkrat bomo spet zunaj.“

Gregor se je pozneje umiril, a Maji priznal, da je na koncu z živci in da bi rad šel v boj ter iz šova vrgel vsaj enega člana deteljice. "Bojim se, da bi mi počil film in se bom koga besedno lotil in ga spravil v jok.“

Gregorju se je želja izpolnila. Postal je namreč prvi dvobojevalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:14 9. September 2015.

    hrust grozi, treba ga je odstranit, še predno se mu odtrga......halllooooo!!!!

  • 08:54 9. September 2015.

    Najvecjemu hinavcu, gre hinavscina na zivce, zanimivo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.