Gregorjeva sobota vabi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zaznamovanje skorajšnjega prihoda pomladi bo ta konec tedna v polnem teku. Ponujamo vam nekaj idej, kako
preživeti ta dan.
Oglej si celoten članek

Ladjice v potoku Bela

Na Vrhniki se bodo danes ob 15. uri v domu upokojencev začele delavnice izdelovanja gregorčkov, ki jih bodo lahko otroci ob 17.15 med Dobovičnikovo ulico in Staro cesto spustili v potok Bela. Najlepše lučke bodo nagrajene, poskrbljeno pa bo tudi za prijetno druženje ob domači hrani ob glasbeni 
spremljavi.

Gregorjev sejem na Veseli Gori

Sejem z dolgo tradicijo bo tudi tokrat na gregorjevo ponudil vpogled v zgodovino kraja in domače obrti. Udeležite se ga lahko danes med 7. in 14. uro.

Izlet Ptički se ženijo

V Murski Soboti, Radencih in Ljutomeru bo ta dan obarvan naravoslovno, saj boste v mestnih parkih lahko med 8. in 12. uro spoznavali ptice. Vsako uro bo potekal tudi voden izlet po parku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.