Gremo mi na avdicijo

Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Marko Šeruga avdicija na Viba filmu Foto: Marko Šeruga avdicija na Viba filmu Foto: Marko Šeruga avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Marko Šeruga avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Boštjan Tacol avdicija na Viba filmu Foto: Marko Šeruga avdicija na Viba filmu Foto: Marko Šeruga avdicija na Viba filmu Foto: Marko Šeruga avdicija na Viba filmu
Rekordno. Avdicije za film Gremo mi po svoje 2 se je udeležilo okoli 4500 otrok.
Oglej si celoten članek

V soboto se je na Viba filmu (skoraj) končala serija avdicij za film Gremo mi po svoje 2, ki so se v februarju in marcu zvrstile v večjih mestih v vsej Sloveniji.

Režiser Miha Hočevar je s filmsko ekipo opravil pogovore s približno 4500 fanti in dekleti, starimi od 8 do 17 let, ki se tega, da imajo izjemno malo možnosti za vlogo v njegovem filmu, zavedajo tudi sami. "Eno od tisoč gotovo," je povedal osnovnošolec Tilen, ki se je udeležil petkove avdicije v Kranju, na kateri dobro uro in pol pa začetku kljub obljubam, da bodo govorili z vsemi, sploh niso več sprejemali prijav, njegova mama pa dodala, da so možnosti za vlogo v filmu primerljive z dobitkom na Lotu.

Po prvem krogu še drugi

Medtem ko za kranjsko mladino, ki ni prišla na vrsto, kot kaže, ne bo nove priložnosti, pa bodo še eno možnost dobili celjski otroci, ki jih bodo o datumu nove avdicije še obvestili.

Direktor filma Matija Kozamernik nad številčnim odzivom otrok, ki si želijo nastopiti v Hočevarjevi komediji, ni bil presenečen. Tisti, ki so na filmsko ekipo naredili najboljši vtis, bodo povabljeni v drugi krog, kjer bodo morali pokazati tudi nekaj igralskega znanja oziroma talenta, kdor bo na koncu izbran, pa bo prvi del poletnih šolskih počitnic preživel na snemanju filma, kar po besedah Hočevarja pomeni, "da se od vseh na avdiciji zahteva, da v šoli nimajo cvekov in se jim ne bo potrebno učiti za popravne izpite takrat, ko bi morali snemati".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.