Gremo mi po svoje na drugem mestu

Foto: Žurnal24 Zgodba o tabornikih je trenutno drugi najbolj gledani slovenski film. (Foto: med
Mladinska komedija Gremo mi po svoje je dosegla še en mejnik - zasedla je drugo mesto na lestvici najbolj gledanih slovenskih filmov.
Oglej si celoten članek

Do danes si je mladinski film Gremo mi po svoje režiserja Mihe Hočevarja ogledalo 155.288 gledalcev, s čimer je prehitel do zdaj drugouvrščeni film Branka Đurića - Đura Kajmak in marmelada, ki si ga je v kinematografih ogledalo 155.213 gledalcev.

Z doseženim obiskom si je komedija Gremo mi po svoje prislužila že štiri zlate role in veliko zlato rolo, ki so jo ustvarjalci prejeli prejšnji teden za preseženih 125 tisoč gledalcev.

Prvo mesto na lestvici najbolj gledanih slovenskih filmov za zdaj še vedno pripada filmu Marka Naberšnika Petelinji zajtrk, ki si ga je ogledalo 183.093 gledalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.