Gremo mi po taborniško

Foto: Žurnal24 Jurij Zrnec tokrat v vlogi zagrizenega starešine. (Foto: Cinemania group)
Če ste iz svojega filmskega repertoarja izpustili domači mladinski film Gremo mi svoje, je danes pravi čas. Ob 18. uri si ga lahko ogledate v Kulturnem domu v Slovenj Gradcu, pa tudi v Kolosejih po Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Aleks (Tadej Koren Šmid) s taborniškimi prijatelji tabori ob Soči. Starešina (Jurij Zrnec) preresno jemlje taborništvo in vzgojo otrok, s čimer povzroča številne komične zaplete.

To, da se fantje bolj kot za taborniški red in veščine zanimajo za sosednji, športno umetniški tabor, kjer so večinoma prav luštne punce, k disciplini ne pomaga.

Mnogi zabavni in čustveni zapleti med zanimivimi otroškimi in odraslimi liki se odvijejo na čudovitih lokacijah triglavskega narodnega parka in stkejo himno naravi, čisti otroški duši, zdravi pameti, ljubezni, humorju in optimističnemu pogledu na življenje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.